Content page
Niam rekryterar sju | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Niam rekryterar sju

Värvar från Newsec och JLL Tenzing. Niam förstärker och har rekryterat sex nya medarbetare. Victor Wettergren har blivit utsedd till ny fondchef för Niam Core-Plus I. Han kommer närmast från Newsec Asset Management där han varit Head of Transactions and Analysis samt Key Account Manager för Niams fonder.

Niam Project Development har anställt Gustav Thörnqvist och Ola Kolmert som projektutvecklare. Thörnqvist kommer närmast från Projektledarhuset där han framförallt arbetat som konsult åt kommuner. Han har tidigare arbetat som exploateringsingenjör åt Huddinge och Tyresö kommun samt som projektledare hos Skanska Nya hem. Ola Kolmert  arbetade tidigare på Newsec Asset Management som Asset Manager inom Niamuppdraget.

Niam har även anställt Erika Sydow som Associate Director, Acquisitions. Hon har arbetat med transaktioner i tio år på Catella och senast på JLL/Tenzing och kommer att jobba som Transaction Manager på kontoret i Stockholm.

Ulrika Johansson har tillträtt rollen som Head of Accounting på Niam Fund Accounting AB. Ulrika kommer från en anställning som Koncernredovisningsansvarig på Solera Group. Hon är civilekonom och har tidigare jobbat på Diligentia och KMT Group.

Susanne Christensen har anställts som Associate Director på Niams kontor i Köpenhamn. Hon kommer närmast från en anställning som rådgivnings- och värderingschef på Finansiel Stabilitet Ejendomme. Niam har även anställt Satu Peltoniemi som Business Controller på kontoret i Helsingfors. Satu arbetade tidigare som Asset Manager på Sagax Finland Asset Management Oy och dessförinnan som Risk Manager på Sweco PM Oy.

Fastighetsvärlden Idag 2015-09-08

MER stenafastigheter.se

Comments are closed