Content page
Grosvenor förstärker för framtida expansion | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Grosvenor förstärker för framtida expansion

Värvar två nya medarbetare från Unibail-Rodamco. Med sikte på att expandera sin verksamhet med ytterligare förvärv i Norden har Grosvenor rekryterat tre personer i år. De senaste två rekryteringarna är Idha Bergström samt Sara Söderström som kommer direkt från Unibail-Rodamco, de anställs som asset managers.

– Idha och Sara tillför gedigen kompetens och erfarenhet av köpcentrum och handel. Vi är mycket glada över att vi lyckats rekrytera dem till vårt team säger Anneli Jansson, Director Nordic, Grosvenor.

Idha Bergström kommer främst arbeta med vidareutvecklingen av Väsby Centrum och Bålsta Centrum. Hon kommer närmast från en tjänst som Senior Operating Manager på Unibail-Rodamco och har mer än fem års erfarenhet från arbete med både Täby Centrum och Nacka Forum.

Sara Söderström förstärker teamet med utvecklingen av Skärholmen Centrum som förvärvades tidigare i år. Sara har drygt två års erfarenhet från analys och projektutveckling av köpcentrum i både Sverige och Paris. Hon kommer senast från en tjänst hos Unibail-Rodamco som Deputy Shopping Centre Manager för Mall of Scandinavia.

Med rekryteringen av Idha och Sara blir det totalt 8 anställda på kontoret i Stockholm.

– Sedan starten av Stockholmskontoret 2012 har vi tredubblat fastighetsportföljen och kraftigt utökat den lokala organisationen. Med dessa rekryteringar har vi anställt tre personer bara i år. Vi har för avsikt att förvärva mer handelsfastigheter i Norden. Främst citylägen i städer vi bedömer har stark långsiktig tillväxt, men även större köpcentrum i attraktiva handelslägen, säger Anneli Jansson.

Fastighetsvärlden Idag 2015-09-08

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Grosvenor förstärker för framtida expansion

Värvar två nya medarbetare från Unibail-Rodamco. Med sikte på att expandera sin verksamhet med ytterligare förvärv i Norden har Grosvenor rekryterat tre personer i år. De senaste två rekryteringarna är Idha Bergström samt Sara Söderström som kommer direkt från Unibail-Rodamco, de anställs som asset managers.

– Idha och Sara tillför gedigen kompetens och erfarenhet av köpcentrum och handel. Vi är mycket glada över att vi lyckats rekrytera dem till vårt team säger Anneli Jansson, Director Nordic, Grosvenor.

Idha Bergström kommer främst arbeta med vidareutvecklingen av Väsby Centrum och Bålsta Centrum. Hon kommer närmast från en tjänst som Senior Operating Manager på Unibail-Rodamco och har mer än fem års erfarenhet från arbete med både Täby Centrum och Nacka Forum.

Sara Söderström förstärker teamet med utvecklingen av Skärholmen Centrum som förvärvades tidigare i år. Sara har drygt två års erfarenhet från analys och projektutveckling av köpcentrum i både Sverige och Paris. Hon kommer senast från en tjänst hos Unibail-Rodamco som Deputy Shopping Centre Manager för Mall of Scandinavia.

Med rekryteringen av Idha och Sara blir det totalt 8 anställda på kontoret i Stockholm.

– Sedan starten av Stockholmskontoret 2012 har vi tredubblat fastighetsportföljen och kraftigt utökat den lokala organisationen. Med dessa rekryteringar har vi anställt tre personer bara i år. Vi har för avsikt att förvärva mer handelsfastigheter i Norden. Främst citylägen i städer vi bedömer har stark långsiktig tillväxt, men även större köpcentrum i attraktiva handelslägen, säger Anneli Jansson.

Fastighetsvärlden Idag 2015-09-08

MER stenafastigheter.se

Comments are closed