Content page
Ehrling och Axdorff förstärker Property Partners styrelse | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ehrling och Axdorff förstärker Property Partners styrelse

Property Partner har förstärkt styrelsen med två nya medlemmar som tillsammans har 50 års erfarenhet från fastighetsbranschen.

Urban Ehrling med gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen efter ledande roller bland annat från Niam, har valts som ny ordförande och Jimmy Axdorff, tidigare VD på Basale Sverige är ny styrelseledamot i Property Partner.

Property Partner är en fastighetskonsult som grundats, ägs och leds av Marcus Gärdebrandt. Bolaget förvaltar ca 1 miljon kvm fastigheter med blandade uppdrag inom ekonomisk och teknisk förvaltning. Beståndet är spritt på ett flertal orter i Sverige som t.ex. Stockholm, Uppsala, Malmö, Södertälje, Skövde och Sundsvall. Bolaget omsatte 45 Mkr 2014 och har ca 40 medarbetare. Kundportföljen utgörs av bl.a. Klövern, AXA Real Estate, Wallenstam, Hemfosa, Henderson, Hemsö, Profi och Niam.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed