Content page
Savills värvar trio från Colliers | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Savills värvar trio från Colliers

Nils Åke Rydqvist tar plats i ledningsgruppen. Savills fortsätter sin satsning på Västsverige och rekryterar ett marknadsledande uthyrningsteam till kontoret i Göteborg. Ny chef för Savills verksamhet i väst är Nils Åke Rydqvist.

Den 1 september börjar Nils Åke Rydqvist, Kim Grüneberger och Adam Wilson som alla tidigare arbetat med uthyrning på Colliers International.

Nils Åke Rydqvist får ett övergripande ansvar för Savills verksamhet i väst. Han har 14 års erfarenhet från uthyrning med Lofast och senare Colliers International, där han den senaste tiden varit affärschef för Uthyrning.

– Savills stärker med dessa nyckelrekryteringar vårt erbjudande i Västsverige. Tillsammans med kollegorna i Stockholm utgör de ett mycket starkt team som kommer att skapa ytterligare möjligheter för våra kunder”, säger Anders Nyström, VD för Savills i Sverige.

”Savills är en ledande global fastighetsrådgivare som tydligt visar att de satsar på den svenska marknaden. Det ska verkligen bli stimulerande att fortsätta den expansion i västra Sverige som bolaget inlett, säger Nils Åke Rydqvist

– Uthyrning är Savills fjärde affärsområde med verksamhet i Göteborg och vi kommer fortsätta rekrytera lokal expertis, forsätter Anders Nyström.

Sedan tidigare verkar bolaget i Göteborg inom värdering, transaktion och förvaltning.

Nils Åke Rydqvist kommer att ingå i ledningsgruppen för Savills i Sverige och vara placerad på Göteborgskontoret på Västra Hamngatan 18.

Fastighetsvärlden Idag 2015-08-31

MER stenafastigheter.se

Comments are closed