Content page
Floatel till Lilla Badhusgatan | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Floatel till Lilla Badhusgatan

Bostadsriggsföretaget Floatel International flyttar till 1.756 kvm stora lokaler på Lilla Badhusgatan 2 i Göteborg. Lokalerna kommer att rymma 100 arbetsplatser. Innan inflyttningen sommaren 2016 kommer byggnaden, som ägs av SEB Trygg Liv, genomgå en total ombyggnation. Tenant & Partner har bistått Floatel i omlokaliseringsprojektet.
FV Idag 2015-08-28

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Floatel till Lilla Badhusgatan

Bostadsriggsföretaget Floatel International flyttar till 1.756 kvm stora lokaler på Lilla Badhusgatan 2 i Göteborg. Lokalerna kommer att rymma 100 arbetsplatser. Innan inflyttningen sommaren 2016 kommer byggnaden, som ägs av SEB Trygg Liv, genomgå en total ombyggnation. Tenant & Partner har bistått Floatel i omlokaliseringsprojektet.
FV Idag 2015-08-28

MER stenafastigheter.se

Comments are closed