Content page
Nordika förvärvar från trängd säljare | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nordika förvärvar från trängd säljare

Option på att köpa ytterligare en fastighet. Genom en utökning av den transaktion Nordika genomförde i september 2014 med PG Scandinavian Invest (tidigare Property Group), förvärvar Nordika nu en handelsfastighet i Falköping samt bryggfinansierar en handelsfastighet i Haparanda. Genom den senare finansieringsöverenskommelsen får Nordika även en option att förvärva fastigheten i Haparanda. Fastigheterna har en total uthyrbar area om 16.000 kvadratmeter och är uthyrda till bland annat Coop, Dollarstore samt ÖoB.

Bryggfinansieringen löper under en 13-månadersperiod och det är under den perioden Nordika har option på att förvärva fastigheten.

Fastighetsvärlden Idag 2015-08-21

MER stenafastigheter.se

Comments are closed