Content page
Fojab rekryterar ny kontorschef för Stockholmskontoret | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Fojab rekryterar ny kontorschef för Stockholmskontoret

Fojab arkitekter rekryterar arkitekt SAR/MSA Jens Larsson som ny kontorschef för Stockholmskontoret. Han kommer närmast från Strategisk Arkitektur och har lång erfarenhet av fastighetsutveckling och bostadsprojekt.

– Vi är glada över att Jens Larsson vill ta över stafettpinnen och leda vårt kontor i Stockholm. Kontoret startade upp hösten 2013 och är i stadig expansion, säger Cecilia Pering, VD på Fojab arkitekter.

Robert Lavelid, företrädaren på posten som kontorschef, fortsätter som uppdragsansvarig arkitekt med bland annat ansvar för utvecklingen av företagets utlandsverksamhet och internationella samarbeten.

– Det här är verkligen spännande och jag är mycket stolt över förtroendet att få ta över rollen som kontorschef efter Robert, säger Jens Larsson. FOJAB arkitekter är ett företag med hög ambitionsnivå och bred kompetens. Stockholmskontoret är inne i en tillväxtfas med många intressanta projekt på gång. Fokus kommer att ligga på att fortsätta utveckla och driva kontoret mot en stark position på Stockholmsmarknaden.

Jens Larsson tillträder sin nya post den 1 september.

Fastighetsvärlden Idag 2015-08-19

MER stenafastigheter.se

Comments are closed