Content page
Jan-Olov Hedqvist | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Jan-Olov Hedqvist

jo_hedqvistTillträder den 7 september som ny regionchef för Fortifikationsverkets region Mitt med säte i Enköping. Hedqvist kommer närmast från en position som förvaltningschef på ABB. Tidigare bland annat engagerad på fastighetskontoret i Västerås stad och är utbildad civilingenjör från väg- och vatten, KTH.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Jan-Olov Hedqvist

jo_hedqvistTillträder den 7 september som ny regionchef för Fortifikationsverkets region Mitt med säte i Enköping. Hedqvist kommer närmast från en position som förvaltningschef på ABB. Tidigare bland annat engagerad på fastighetskontoret i Västerås stad och är utbildad civilingenjör från väg- och vatten, KTH.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed