Content page
Galjaden förvärvar fastighet i Köping | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Galjaden förvärvar fastighet i Köping

Galjaden Fastigheter har av B&B Tools Fastigheter förvärvat fastigheten Köpings Ullvi 6:11, Volvogatan 4 i Köping. Fastigheten omfattar 23.000 kvm markyta med 5.475 kvm kommersiella lokaler med främst industri och lager. Fastigheten är fullt uthyrd med bl. a Rörick Elektriska, Momentum Industrial och Ytstruktur som största hyresgäster.

– Det är en intressant kommersiell fastighet som på ett bra sätt kompletterar och passar in i vårt bestånd. Fastigheten är vårt första förvärv i Köping som vi anser är en intressant och väletablerad industristad i Mälarregionen. Vår ambition är att växa med intressanta fastigheter där vårt stora förvaltningskunnande gör skillnad, säger Martin Hansson, VD Galjaden Fastigheter AB

Efter förvärvet uppgår portföljen till 34 fastigheter med 145.000 kvm kommersiell yta samt ca 47.000 kvm byggrätter.

Galjaden ägs av Martin Hansson och Peter Gyllenhammar.

Fastighetsvärlden Idag 2015-08-17

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed