Content page
Concent utvecklar 100 nya skärgårdsbostäder i Österåker | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Concent utvecklar 100 nya skärgårdsbostäder i Österåker

Stockholm: Concent utvecklar 100 nya bostäder med skärgårdskaraktär nära Åkersberga i Österåkers kommun. Byggstarten är beräknad till början av 2017 och Concent räknar med att inflyttning av första etappen ska kunna ske under vintern 2017/2018.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Concent utvecklar 100 nya skärgårdsbostäder i Österåker

Stockholm: Concent utvecklar 100 nya bostäder med skärgårdskaraktär nära Åkersberga i Österåkers kommun. Byggstarten är beräknad till början av 2017 och Concent räknar med att inflyttning av första etappen ska kunna ske under vintern 2017/2018.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed