Content page
Nytt seminarium om het marknad i Östergötland | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nytt seminarium om het marknad i Östergötland

Heldag om projekt, investeringar och utveckling den 14 oktober. Intresset är stort för fastighetsinvesteringar i Linköping och Norrköping. Ny infrastruktur, tillväxtföretag och nya investerare vitaliserar regionen – men hur ser framtiden ut? Detta är några av de frågor som kommer att analyseras och diskuteras på Fastighetsvärldens nya, stora seminarium om fastigheter och utveckling i Östergötland.

Programmet för Östgötamarknaden 2015 är nu klart och på scenen finns några av de främsta investerarna och viktigaste personerna för länets utveckling. Bland talarna kan nämnas Lundbergs VD Peter Whass, Ilija Batljan från Rikshem och Åsa Henninge, analyschef på NAI Svefa.

Seminariet arrangeras på Louis de Geer Konsert & Kongress i Norrköping och dagen inleds med att stadens ”starke man”, kommunstyrelsens ordförande Lars Stjernkvist (S), berättar vart stadens utveckling är på väg.

Under dagen får vi också en lägesrapport från Linköpings kommande boutställning och tunga fastighetsinvesterare i båda städerna finns på scenen, exempelvis Klöverns Mikael Forkner och Claes Junefelt på Corallen.

Dagen tar också pulsen på den heta bostadsmarknaden och en panel med bl a Lena Miranda, VD Mjärdevi Science Park och Johanna Palmér från Östsvenska Handelskammaren berättar vilka företagen är som ska skapa tillväxt i regionen i framtiden.

Intresset är stort för seminariet och fram till 31 augusti ges 500 kr i rabatt för de som anmäler sig. Läs mer om programmet och gör din bokning här.

Fastighetsvärlden Idag 2015-08-14

MER stenafastigheter.se

Comments are closed