Content page
Modeföretaget Boozt hyr 2.200 kvm av NCC i eXlent | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Modeföretaget Boozt hyr 2.200 kvm av NCC i eXlent

95 procent uthyrt. Modeföretaget Boozt.com blir nästa hyresgäst att ansluta till NCC:s kontorshus eXlent Hyllie i Malmö.

I april 2016 kommer modeföretaget att flytta in i NCC:s kontorshus i den växande stadsdelen Hyllie i sydvästra Malmö. Boozt.com kommer att hyra 2.200 kvadratmeter av fastigheten, som därmed är uthyrd till 95 procent nio månader innan inflyttning.

Sedan tidigare är det klart att Zumtobel, Human Entrance och NCC flyttar in i de miljöcertifierade lokalerna.

−Som Öresundsbolag är Hyllie idealiskt eftersom det ligger mitt i centrum av vad vi anser vara den mest intressanta tillväxtregionen i Norden. Vi valde NCC till följd av att man är i färd med att bygga en ovanligt vacker och funktionell byggnad som matchar vår profil, säger Hermann Haraldsson, CEO på Boozt Fashion AB.

−Vi har i eXlent Hyllie lyckats skapa en arbetsmiljö med spännande arkitektur som samtidigt är framstående när det kommer till miljöprestanda och hållbarhet. Kombinationen är lönsam för både miljön och hyresgästen, säger AndersTojkander, regionchef på NCC Property Development.

Fastighetsvärlden Idag 2015-08-12

MER stenafastigheter.se

Comments are closed