Content page
Colliers flyttar till Humlegården | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Colliers flyttar till Humlegården

Fastighetskonsulten Colliers International flyttar sitt Stockholmskontor från Ringvägen på Södermalm till Linnégatan 2 vid Humlegården. Flytten sker i början av augusti. De nya lokalerna anpassas under sommaren och erbjuder större kontorsyta samt ett mer strategiskt läge i Stockholm. Fastighetsägare är Humlegården Fastigheter.

– Fastigheten uppfyller våra behov och önskemål både lägesmässigt och med sin upprustade miljö, som vi ser fram emot att ta del av direkt efter semestern, säger Dan Törnsten, VD för den svenska verksamheten på Colliers.

Colliers International är cirka 30 anställda i Sverige och har även kontor i Göteborg där man sitter centralt i Hufvudstadens lokaler vid Nordstan mittemot Centralstationen.

Fastighetsvärlden Idag         2015-07-07

MER stenafastigheter.se

Comments are closed