Content page
Tobin köper mer på Kungsholmen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tobin köper mer på Kungsholmen

Tobin Properties förvärvar tomträtten till fastigheten Gladan 5 i Stadshagen på Västra Kungsholmen i Stockholm. Fastigheten är fullt uthyrd till en gymnasieskola och har en uthyrbar area om cirka 4200 kvm. JLL Tenzing var rådgivare till säljaren.

I närheten driver Tobin idag bostadsutvecklingsprojektet Etaget på Nordenflychtsvägen.

– Västra Kungsholmen och Stadshagen fortsätter att växa samtidigt som området utvecklas till en allt mer modern och spännande del av Stockholms innerstad, säger Erik Karlin, VD Tobin Properties. Genom detta förvärv stärker vi vår möjlighet att vara med och bidra till utvecklingen av stadsdelen.

Fastighetsvärlden Idag 2015-07-06

MER stenafastigheter.se

Comments are closed