Content page
Per Niklasson ny VD på Mengus | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Per Niklasson ny VD på Mengus

Anställd vid Mengus sedan 2007. Private equity-firman Mengus, som förvaltar fastighetsfonderna Mengus 2005 och Mengus 2011, utnämner Per Niklasson till verkställande direktör.

Per Niklasson, anställd i Mengus sedan 2007 och senior partner sedan 2011, har haft en ledande roll vid genomförande och finansiering av fondernas transaktioner liksom vid styrning och finansiell rapportering av fonderna.

– Vi har en utomordentligt spännande utvecklingsportfölj av fastigheter i centrala Stockholm, där Mengus kärnkompetenser inom uthyrning och projektutveckling kommer att bidra till en god avkastning för våra investerare. Jag ser fram emot att, i rollen som VD, fortsätta att utveckla Mengus tillsammans med vårt duktiga team, säger Per Niklasson.

Han är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

Henric From, grundare av Mengus, lämnar över VD-posten till Niklasson för att fokusera mer på affärsgenerering, investerarrelationer och utveckling av nya fonderbjudanden.

– Per är helgjuten som VD, han har teamets, styrelsens och investerarnas fulla förtroende samtidigt som han är väl förankrad i marknaden, säger Henric. Vi har precis sålt det sista innehavet i vår första fond med gott resultat och kommer inom kort att bli fullt investerade i vår andra fond. Vi ska resa nya fonder och jag kommer att lägga mycket av min tid på det samtidigt som jag ständigt söker nya spännande affärer för Mengus räkning.

Fastighetsvärlden Idag 2015-07-02

MER stenafastigheter.se

Comments are closed