Content page
Niam i större köp i Köpanhamn | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Niam i större köp i Köpanhamn

Niam har förvärvat en fastighet belägen på Østbanegade i Köpenhamn omfattande cirka 30 000 kvm kontor och butiker samt med en parkeringsanläggning på omkring 12 000 kvm. Fastigheten som är fullt uthyrd är lokalt känd som ”Tietgens Have” och är belägen i det norra hamnområdet som just nu genomgår en stark positiv utveckling. Fastigheten har förvärvats i en off-market transaktion från ett konsortium av internationella pensionsfonder.

Johan Bergman, Niam CEO säger, ”Niam är mycket nöjda med att förvärva en fullt uthyrd fastighet i ett område med stor utvecklingspotential. Vi är fortsatt positiva till marknaden och möjligheter i Köpenhamn och räknar med att göra ytterligare investeringar här framöver. ”

MER stenafastigheter.se

Comments are closed