Content page
NAI Svefa ökar inom strategisk rådgivning | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

NAI Svefa ökar inom strategisk rådgivning

Patrik Jonasson och Lars Svensson har anställts av NAI Svefa för att arbeta med strategisk rådgivning.

Jonasson, som närmast varit marknadsområdeschef på Diös, kommer att verka från Sundsvall i norra Sverige. Jonasson kommer att vara baserad i Linköping/Norrköping och verka i Mellansverige. Han kommer närmast från Ståhls där han var fastighetschef.

– Satsningen innebär att vi tar ytterligare ett viktigt steg i att integrera våra affärsområden och ger oss möjlighet att ta helhetsgrepp i alla fastighetsrelaterade frågeställningar – säger Mikael Lundström, VD NAI Svefa.

Fastighetsvärlden 2015-07-02

MER stenafastigheter.se

Comments are closed