Content page
600 hyresgäster såg seglingarna på Marstrand | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

600 hyresgäster såg seglingarna på Marstrand

Datum: 2015-07-02 19:00
Text:

​Folkfesten och det vackra vädret lockar många till Marstrand under Stena Match Cup. Under tre dagar bjöd Stena Fastigheter Göteborg med 600 hyresgäster till Sveriges största internationella seglingsevent. 

Petra Klüft och Magnus Rodell bor på Smyckegatan i Göteborg sedan två år tillbaka. När inbjudan till Stena Match Cup kom i brevlådan bestämde de sig för att ta en ledig dag från jobbet för att följa med till Marstrand. 

- Det som lockar är solen, folket och feststämningen, säger Magnus. 

Petra och Magnus står uppe på däck på båten S:t Erik som tar oss till Marstrand. Solen gassar och de berättar att de trivs väldigt bra i sitt bostadsområde och att planlösningen i lägenheten är lysande. Kanske Göteborgs bästa, menar de. 

- Möjligheten att få umgås med våra hyresgäster och höra deras tankar om sitt boende är viktig för oss. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra bostadsområden och det gör vi bäst tillsammans med hyresgästerna, säger Sari Isberg, relationsförvaltare på Stena Fastigheter Göteborg. 

Resan till Marstrand och Stena Match Cup är en del av Stena Fastigheter Göteborgs arbete inom Relationsförvaltning® som handlar om att skapa trygga och trivsamma områden.Ingela Toftered, Astrid Scharon, Chris Backsell och Anna Toftered är veteraner, de har följt med på alla resor till Marstrand. Den härliga båtresan upp, det fina vädret och de trevliga människorna lockar. ​


Barnens skattjakt är mycket populär. Florian från Pennygången samlar guldpengar i sin mössa. 


Leon och Moa från Björkhöjdsgatan vill gärna vinna förstapriset i Skattjakten – en alldeles egen skattkista. 


Helen Billing Lord från Nilssonsberg njuter av det fantastiska vädret uppe på däck på båten mot Marstrand.  


Båten S:t Erik har anlänt till Marstrand. 


Seglingstävlingarna pågår för fullt. Tävla med din bästa seglingsbild!
Läs mer om tävlingen, som pågår till och med den 5 jul, här. 


MER stenafastigheter.se

Comments are closed