Content page
Willhem köper i Helsingborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Willhem köper i Helsingborg

Första förvärvet i orten. Willhem blir ny aktör på bostadsmarknaden i Helsingborg efter att ha ingått avtal om förvärv av 610 hyreslägenheter.

Bolaget förvärvar 27 fastigheter med totalt 610 hyreslägenheter belägna i Helsingborgs kommun. Den totala uthyrningsbara ytan är 42.851 kvadratmeter.  Säljaren är en större och lokal aktör som verkat under lång tid i Helsingborgsregionen. Savills har varit rådgivare till säljaren.

Willhems ambition är att växa på de orter där företaget finns etablerat i dag och samtidigt titta på möjligheter att komma in på nya, intressanta marknader.

– Helsingborg är en av landets mest attraktiva regionstäder och vi är mycket glada över att kunna etablera oss här, kommenterar Willhems VD Mikael Granath. Fastigheterna som ingår i affären kompletterar våra befintliga portföljer i Halmstad och Malmö på ett bra sätt.

Tillträde sker den 1 oktober.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Willhem köper i Helsingborg

Första förvärvet i orten. Willhem blir ny aktör på bostadsmarknaden i Helsingborg efter att ha ingått avtal om förvärv av 610 hyreslägenheter.

Bolaget förvärvar 27 fastigheter med totalt 610 hyreslägenheter belägna i Helsingborgs kommun. Den totala uthyrningsbara ytan är 42.851 kvadratmeter.  Säljaren är en större och lokal aktör som verkat under lång tid i Helsingborgsregionen. Savills har varit rådgivare till säljaren.

Willhems ambition är att växa på de orter där företaget finns etablerat i dag och samtidigt titta på möjligheter att komma in på nya, intressanta marknader.

– Helsingborg är en av landets mest attraktiva regionstäder och vi är mycket glada över att kunna etablera oss här, kommenterar Willhems VD Mikael Granath. Fastigheterna som ingår i affären kompletterar våra befintliga portföljer i Halmstad och Malmö på ett bra sätt.

Tillträde sker den 1 oktober.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed