Content page
Willhem köper i Helsingborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Willhem köper i Helsingborg

Första förvärvet i orten. Willhem blir ny aktör på bostadsmarknaden i Helsingborg efter att ha ingått avtal om förvärv av 610 hyreslägenheter.

Bolaget förvärvar 27 fastigheter med totalt 610 hyreslägenheter belägna i Helsingborgs kommun. Den totala uthyrningsbara ytan är 42.851 kvadratmeter. Säljaren är en större och lokal aktör som verkat under lång tid i Helsingborgsregionen. Savills har varit rådgivare till säljaren.

Säljaren önskar vara anonym ytterligare ett tag, tills hyresgästerna informerats om affären. Fastighetsvärlden kan berätta att det rör sig om ett bolag som genom transaktionen säljer hela sitt bestånd i Helsingborg, men som fortfarande har kvar fastigheter i andra orter i Skåne och i Västra Götaland.

Willhems ambition är att växa på de orter där företaget finns etablerat i dag och samtidigt titta på möjligheter att komma in på nya, intressanta marknader.

– Helsingborg är en av landets mest attraktiva regionstäder och vi är mycket glada över att kunna etablera oss här, kommenterar Willhems VD Mikael Granath. Fastigheterna som ingår i affären kompletterar våra befintliga portföljer i Halmstad och Malmö på ett bra sätt.

Tillträde sker den 1 oktober.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed