Content page
Bråkenhielm och Gradin nya på växande HEA | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Bråkenhielm och Gradin nya på växande HEA

Växlar upp i samband med nytt avtal. Med det nyligen tecknade samarbetsavtalet med finska Keva i ryggen har HEA Property rekryterat ytterligare två medarbetare. Johan Bråkenhielm börjar på HEA i augusti, och kommer bland annat att arbeta med investeringar och transaktion.

Bråkenhielm kommer närmast från en ledande befattning hos CBRE Global Investors Nordics.

Patric Gradin börjar i september, och kommer att arbeta med projekt och hyresgästkoordination. Han kommer närmast från Åhléns AB där han bland annat ansvarat för ombyggnaden av Åhléns City.

– Vi är glada och stolta över att både Johan och Patric valt att börja hos oss på HEA. Detta är en förstärkning av teamet, som kommer att bidra till en fortsatt positiv utveckling för HEA, säger HEA Property Partners VD Magnus Alteskog.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed