Content page
Nytt seminarium om läget för fastigheter i heta Öresund | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nytt seminarium om läget för fastigheter i heta Öresund

Framtidens vinnare diskuteras den 1 oktober. Vilka städer, vilka lägen och vilka projekt vid Öresund har de bästa förutsättningarna framöver? Och vilka är de nya framgångsföretagen som kommer bli de hetaste hyresgästerna? Detta är några av de frågor som kommer att analyseras och diskuteras på Fastighetsvärldens årliga, stora seminarium om fastigheter och utveckling vid Öresund.

Programmet för Öresundsmarknaden 2015 är nu klart och på scenen finns några av de främsta investerarna och skarpaste ekonomerna. Bland talarna kan nämnas två mycket tunga investerare – Balders VD Erik Selin och Folksams nya fastighetsdirektör Lars Johnsson. Snabbväxande Rikshems vVD Ilija Baljan är också på plats, liksom JM:s regionchef Susanne Persson och Briggens nya VD Ola Orsmark.

Vilka platser som har de bästa förutsättningarna i framtiden går vi också på djupet kring under dagen. Charlotta Mellander, internationellt ansedd professor och forskare talar kring städernas attraktivitet, och Josephine Nellerup, planchef Malmö Stad, Cecilia Pering, VD för Fojab Arkitekter och Andreas Lundberg från Skanska följer upp hur vi kan vässa de skånska städerna till att bli mer attraktiva för människor och företag.

Dagen tar också pulsen på den heta bostadsmarknaden och vart utvecklingen är på väg och hur bostadsbyggandet utvecklas i regionen. Missa heller inte inredningsduon Simon & Tomas som berättar hur arkitektur och design kan driva lönsamheten i nya bostadsprojekt.

Seminariet lockade rekordpublik förra året och blev helt fullsatt. Läs mer om programmet och gör din anmälan här.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed