Content page
Stena Fastigheter hyr ut 2 000 kvm på Drottninggatan i centrala Stockholm | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Stena Fastigheter hyr ut 2 000 kvm på Drottninggatan i centrala Stockholm

Datum: 2015-06-25 11:30
Text:

Stena Fastigheter har tecknat avtal med RNB Retail and Brands AB om en uthyrning av ca 2 000 kvm kontorsyta i Klarahuset på Drottninggatan 33 i centrala Stockholm. Klarahuset är miljöklassat enligt GreenBuilding och inflyttning sker 1 mars 2016.

- Vi hälsar RNB Retail and Brands AB välkomna till Klarahuset. Vi kommer här att utveckla moderna, flexibla lokaler som, liksom RNB Retail and Brands AB egna koncept, ska erbjuda någonting utöver det vanliga, säger Christel Armstrong Darvik, VD Stena Fastigheter.

- Läget på Drottninggatan, med goda kommunikationer för alla samt närheten till vår verksamhet på NK-varuhuset var det som avgjorde valet av Klarahuset. Stena Fastigheter har med en bra helhetslösning visat att de kommer kunna erbjuda lokaler som tillgodoser de unika behov som våra olika retailbolag har, säger Magnus Håkansson, VD RNB Retail and Brands AB.

I koncernen RNB Retail and Brands AB ingår retailbolagen Brothers, Polarn O. Pyret och Department and Stores. Tenant & Partner har uppdraget att bistå RNB som flyttkonsult i processen.

Förutom Klarahuset håller Stena Fastigheter på att tillskapa 4 000 kvadratmeter butiksytan mellan Drottninggatan 28 och Brunkebergstorg i samband med moderniseringen av Sergel Plaza.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed