Content page
Adapta köper Coops Kongahällaprojekt | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Adapta köper Coops Kongahällaprojekt

Coop Fastigheter säljer sitt utvecklingsprojekt om cirka 20000 kvm handel i Kongahälla i Kungälv. Köpare är Adapta Fastigheter AB som det senaste året gjort flera investeringar i utvecklingsfastigheter i Göteborgsregionen.

Kongahällaprojektet kommer bland annat att innehålla en stor Coop-butik. Utvecklingen av handeln är en del i ett större utvecklingsprojekt invid E6:an. Planerad byggstart för handelsplatsen är våren 2016, men redan nu pågår omfattande markarbeten på platsen.

– Det viktigaste för oss är att utbudet i handelsanläggningen blir så bra att Kungälvsborna stannar och handlar sina varor där. Ambitionen är att hitta ett utbud som för att man kan handla allt man behöver på hemmaplan, säger Per Thörnqvist på Adapta Fastigheter.

– Försäljningen av projektet ligger i linje med den renodlingsprocess av KF-koncernen som påbörjades 2013, säger Helena Liljedahl, VD Coop Fastigheter AB. Det viktigaste är dock att vi gör det vi hela tiden velat, nämligen etablera en ny Coop-butik i Kungälv.

Fastighetsvärlden Idag 2015-06-25

MER stenafastigheter.se

Comments are closed