Content page
Kungsleden tecknar nya hyresavtal | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Kungsleden tecknar nya hyresavtal

Hyr ut i Danderyd och på västra Kungsholmen. Kungsleden har nyligen hyrt ut över 2.000 kvm på Vendevägen 87 i Danderyd norr om Stockholm. Bland hyresgästerna märks På i Stockholm AB som hyr 843 kvm och E3K/E2N som hyr 897 kvm. Båda hyresgästerna flyttar från mindre lokaler i Kungsledens bestånd i Danderyd Kontor.

– Vi är väldigt glada att återigen kunna hjälpa våra kunder att hitta nya lokaler när deras behov ändras. Detta blir den fjärde lokalen som På i Stockholm flyttar till inom Danderyd Kontor och är därmed ett tydligt exempel på styrkan i vår klusterstrategi, säger Fredrik Lindén, uthyrare på Kungsleden.

Mama Mia, Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning, har tecknat ett sjuårigt hyresavtal om 700 kvm i fastigheten Lustgården 12 på Västra Kungsholmen. Tillsammans med Mama Mia genomför Kungsleden anpassningar av lokalerna från kontor till vårdverksamhet. Etableringen är Mama Mias sjätte i Stockholmsområdet.

Till fastigheten på Kungsholmen flyttar Kungsleden i höst sitt huvudkontor. Bolaget lämnar då Vasagatan i city.

Fastighetsvärlden Idag 2015-06-22

MER stenafastigheter.se

Comments are closed