Content page
Aspholmen investerar 35 miljoner | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Aspholmen investerar 35 miljoner

Aspholmen Fastigheter, dotterbolag till Castellum, har påbörjat en fullt uthyrd nybyggnation av ca 1.200 kvm lager- och kontorsytor i Librobäck, Uppsala. Investeringen beräknas uppgå till 20 miljoner kronor, varav 3 miljoner avser mark förvärvad hösten 2014. Byggnationen beräknas vara färdigställd under första kvartalet 2016.

Vidare har Aspholmen förvärvat en i princip fullt uthyrd kontorsfastighet i Kopparlunden, Västerås, om ca 1.100 kvm i anslutning till bolagets befintliga bestånd. Investeringen uppgick till 18 miljoner kronor och bedöms ge framtida projektmöjligheter. Tillträde har skett.

Fastighetsvärlden Idag 2015-06-18

MER stenafastigheter.se

Comments are closed