Content page
Tidigare elithockeyspelare blir chef hos Norrporten | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tidigare elithockeyspelare blir chef hos Norrporten

Blir marknadsområdeschef i Umeå. Johan Jarl, 38 år, har anställts som ny marknadsområdeschef i Norrporten med ansvar för verksamheten i Umeå. Jarl kommer närmast från en tjänst som affärsområdesansvarig i NP3 Fastigheter och dessförinnan som förvaltare i Kungsleden. Han har dessutom en bakgrund som professionell ishockeyspelare i bland annat Björklöven.

– Nu ser jag fram emot att bli teamledare i Norrporten, ett fastighetsbolag som jag uppfattar som ett spännande företag med bra värderingar och stort kundfokus, säger Johan Jarl i en första kommentar.

Jarl tillträder tjänsten i början av augusti.

Fastighetsvärlden Idag           2015-06-16

MER stenafastigheter.se

Comments are closed