Content page
Stena Fastigheter flyttar ”hem” | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Stena Fastigheter flyttar ”hem”

Lämnar Gårda. Den 12 juni flyttar Stena Fastigheter AB och Stena Fastigheter Göteborg in i nya lokaler på Värmlandsgatan 2, mitt emot Stenas Danmarksterminal.

De senaste åren har Stena Fastigheter AB och Stena Fastigheter Göteborgs haft kontor i en egen fastighet på Drakegatan 1 i Gårda. När en av hyresgästerna i fastigheten hade behov av att expandera beslöt Stena Fastigheter att flytta till sina lokaler på Värmlandsgatan, där Göteborgs Auktionsverk är en av hyresgästerna.

– Flytten innebär flera fördelar. Förutom att kunna hjälpa våra hyresgäster med deras lokalbehov, kommer vi till nya, moderna lokaler i nära anslutning till våra andra kollegor inom Stena, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef Stena Fastigheter.

Området står dessutom inför en spännande utveckling då den nya stadsdelen Masthuggskajen ska utformas med levande gator och torg, bostäder och kontor, lokala verksamheter och kultur.

– Vårt kontor hamnar mitt i händelsernas centrum och vi kommer att få se det nya området ta form på nära håll, säger Agneta Kores, vd Stena Fastigheter Göteborg.

Fastighetsvärlden Idag 2015-06-09

MER stenafastigheter.se

Comments are closed