Content page
Skanska hyr ut 6 500 kvm i Mölnlycke | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Skanska hyr ut 6 500 kvm i Mölnlycke

Hyresgästen köper fastigheten vid färdigställande. Skanska har tecknat ett avtal med matimportören Dragon Port Foods AB om utveckling och nybyggnation av ett nytt kontor och showroom med tillhörande varm-, kyl- och fryslager om totalt 6.500 kvm i Mölnlycke företagspark.

Dragon Port Foods AB är importör och leverantör av asiatiska matprodukter till restauranger i Sverige och är idag etablerade i Härryda. Genom flytten till Mölnlycke Företagspark får bolaget större och mer ändamålsenliga lokaler i ett optimalt logistikläge med ett bra skyltläge precis intill Mölnlyckemotet och Rv 40.

Projektet har startat och planerad inflyttning sker under första kvartalet 2016. Dragon Port Foods kommer att förvärva projektet av Skanska vid färdigställande.

– Läget som vi nu skapar i Mölnlycke Företagspark är ett av de absolut bästa i Göteborgsområdet, här finns dessutom plats för ytterligare etableringar, säger Henrik Ahnström, marknadsområdeschef Logistik på Skanska.

Fastighetsvärlden Idag 2015-06-09

MER stenafastigheter.se

Comments are closed