Content page
Ny designchef på Oscar Properties | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ny designchef på Oscar Properties

Herman Persson har utsetts till designchef på Oscar Properties. Han blir chef över företagets designavdelning och kommer att ingå i ledningsgruppen. Han har arbetat på Oscar Properties designavdelning sedan 2012 och har tidigare arbetat som arkitekt och projektledare på Koncept Stockholm AB och Centrumutveckling Sverige AB.

– Design och arkitektur hör till Oscar Properties viktigaste konkurrensmedel, och designavdelningen spelar därför en central roll i våra projekt. Utnämningen av Herman till designchef är ett sätt att än mer understryka designens strategiska betydelse, kommenterar Oscar Engelbert, VD i Oscar Properties.

Herman Persson tillträder sin befattning omgående.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed