Content page
Lena Rune blir centrumchef för Mall of Scandinavia | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Lena Rune blir centrumchef för Mall of Scandinavia

Intern tillsättning. Det står nu klart att det är Lena Rune som blir centrumchef för Mall of Scandinavia. Hon kommer i sin nya roll leda centrumteamet och den operationella verksamheten på plats i Mall of Scandinavia.

Lena Rune startade sin karriär inom Unibail-Rodamco 2009 och har en gedigen bakgrund inom bolaget.

På en yta om 100.000 kvadratmeter kommer 230 butiker och restauranger att erbjuda kunderna ett brett butiksutbud med spjutspetsar såsom COS, River Island, & Other Stories, Disney Store, Åhléns nya citykoncept, Nordens första IMAX-biograf och Stockholms största restaurangkluster. När Mall of Scandinavia slår upp portarna i höst är det med ett brett utbud av starka koncept.

Lena Rune har en civilekonomexamen med inriktning marknadsföring från Handelshögskolan i Stockholm. Hon kommer närmast från en roll som marknadschef på Unibail-Rodamco, där hon haft ett övergripande ansvar för bolagets nordiska köpcentrum.  Erfarenheten av branschen är stor och hon har haft flera positioner inom koncernen där hon började 2009, då som marknadsansvarig för Nacka Forum och därefter som digitalt ansvarig för Norden.

– Det är oerhört spännande att vara en del av denna stora satsning, säger Lena Rune, Centrumchef för Mall of Scandinavia. Vi arbetar hårt för att våra besökare ska få en fantastisk upplevelse när vi slår upp portarna den 12 november, säger Lena Rune.

Fastighetsvärlden Idag 2015-06-08

MER stenafastigheter.se

Comments are closed