Content page
Oscar Properties säljer i centrala Stockholm | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Oscar Properties säljer i centrala Stockholm

Gör reavinst på 23 miljoner. Oscar Properties har sålt den helägda förvaltningsfastigheten Barnhusväderkvarnen 29 med adress Tegnérlunden 2 i Vasastan, Stockholm. Oscar Porperties förvärvade fastigheten så sent som förra året. Det underliggande fastighetsvärdet i affären uppgår till cirka 140 miljoner. Köparen, som vill vara anonym, beräknas tillträda fastigheten den 15 september 2015. Försäljningen ger en reavinst om cirka 23 miljoner kronor.

Fastigheten är ursprungligen en bostadsfastighet som kontoriserats. Den är för närvarande fullt uthyrd till kommersiella hyresgäster. Fastigheten omfattar sammanlagt 2.351 kvm.

– Vi fick väldigt bra betalt. Om man ställer priset i förhållande till de projektvinster vi kunde ha gjort så var det ett enkelt beslut att sälja, säger Oscar Engelbert, VD på Oscar Properties till Fastighetsvärlden

Fastighetsvärlden Idag           2015-06-05

MER stenafastigheter.se

Comments are closed