Content page
Snart fullt uthyrt på Rinkebystråket | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Snart fullt uthyrt på Rinkebystråket

Intresset för att etablera sig på Rinkebystråket har varit stort. -Rinkebystråket blir en riktigt bra mix. Service, såsom apotek, bankomat och medborgarkontor, tar plats bredvid ett brett utbud för den som vill äta en bit mat eller ta en fika, säger Gabriella Granditsky Svenson, projektledare på Familjebostäder.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

Snart fullt uthyrt på Rinkebystråket

Intresset för att etablera sig på Rinkebystråket har varit stort. -Rinkebystråket blir en riktigt bra mix. Service, såsom apotek, bankomat och medborgarkontor, tar plats bredvid ett brett utbud för den som vill äta en bit mat eller ta en fika, säger Gabriella Granditsky Svenson, projektledare på Familjebostäder.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed