Content page
Folksam hyr ut 2.300 kvm vid Odenplan | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Folksam hyr ut 2.300 kvm vid Odenplan

28.000 kvm fullt uthyrt i Spelbomskan 12. Newsec har på uppdrag av Folksam tecknat ytterligare två hyresavtal, ett med ett vårdföretag och ett med ett tjänsteföretag,  i fastigheten Spelbomskan 12 vid Odenplan i Stockholm.

Uthyrningarna omfattar totalt 2.300 kvm, ungefär lika del vardera.

Därmed är alla vakanta lokaler fyllda och fastigheten fullt uthyrd.

– Vi har i vårt uppdrag för Folksam genomfört såväl uthyrning som utveckling av fastigheten i form av ett flertal ombyggnationer, för att skapa moderna kontorslokaler. Förutom att generera en värdeskapande utveckling för fastigheten, har detta även skapat en ökad efterfrågan på lokalerna från marknaden, säger Marie Eriksson, ansvarig uthyrare, Newsec.

Spelbomskan 12 innehåller drygt 28.000 uthyrningsbara kvm. Till hyresgästerna hör bland annat Coop Konsum, Sats Elixia, Svensk Byggtjänst och konferens- och mötesarrangören 7A.

Utvecklingsprojektet som Newsec genomfört av Spelbomskan har gjorts i samarbete med 2BK Arkitekter och Funktionskompaniet.

– Vi engagerar oss för att skapa trygghet och nytta för våra kunder, hyresgäster och vårt samhälle. Det värdeskapande utvecklingsarbete som vi här har genomfört tillsammans med Newsec har moderniserat fastigheten och positionerat den som en verkligt attraktiv byggnad. Härigenom bidrar vi till att förstärka och skapa en ökad attraktivitet för hela området runt Odenplan, vilket är en del av Stockholm som står inför en mycket spännande och positiv utveckling, säger Lars Johnsson, fastighetsdirektör, Folksam.

Fastighetsvärlden Idag 2015-06-04

MER stenafastigheter.se

Comments are closed