Content page
Rinkebystråket snart fullt uthyrt | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Rinkebystråket snart fullt uthyrt

Tre lokaler återstår att hyra ut. Familjebostäders projekt i Rinkeby, Rinkebystråket, har fallit väl ut. Handelsplatsen ska vara i full drift i mars 2016 och bara tre lokaler återstår att hyra ut. Bland de klara hyresgästerna finns nästan inga av de kedjor som nästan alltid annars förekommer vid alla handelsplatser eller shoppingstråk.

Totalt så innebär Rinkebystråket att man bygger till 1.270 kvm restauranger och matutbud, 1.045 kvm butiker och 1.385 kvm service och tjänster.

– Intresset för nya, moderna affärslokaler i Rinkeby har varit jättestort, säger Anders Emanuelsson, Rinkebystråkets centrumledare, och vi är nu inne i diskussioner med flera aktörer vill teckna kontrakt för de sista tre lokalerna.

Se butikskarta nedan.

Fastighetsvärlden Idag         2015-06-03

Rinkeby

 

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed