Content page
L2 Fastigheter köper av Kollberg & Hansson | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

L2 Fastigheter köper av Kollberg & Hansson

Göteborgsbaserade L2 Fastigheter har förvärvat två fastigheter i Fristad, cirka en mil utanför centrala Borås. Det är dels en fullt uthyrd samhällsfastighet, dels en bostadsfastighet. Säljare är Kollberg & Hansson Förvaltnings AB och L2 har tillträde den 1 juni.

Samhällsfastigheten innehåller cirka 6 600 kvm lokalyta och har en 8 ha stor tomt.

– Det pågår ett detaljplanearbete där vi vill bygga ytterligare mellan 30 och 40 bostäder. För vår del ser vi en bra möjlighet att bygga hyresrätter här. Genom att bygga rationellt och effektivt går det absolut att bygga moderna och fräscha hyresrätter med en acceptabel hyresnivå, säger Karl Ljunggren, VD för L2 Fastigheter.

Fastighetsvärlden Idag 2015-05-29

MER stenafastigheter.se

Comments are closed