Content page
Win-win i Uppsala – Investerarfest | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Win-win i Uppsala – Investerarfest

En vecka kvar till stort seminarium i nya ”favoritorten”. Många fastighetsinvesterare har under det senaste året lockats av att ta del av den positiva utvecklingen i Uppsala. Långt fler håller på att undersöka affärsläget och positionera sig. Det handlar om både stora och små aktörer.

– Vi har plats för många fler investerare. För de mindre investerarna kan jag tips om att ta en sväng runt i de områden som byggdes för bostadsrättsföreningar under miljonprogramsåren. Där är det ofta långt mellan byggnaderna och det finns utmärkta lägen för förtätningar på många ställen. Bostadsrättsföreningarna har ofta inte möjligheten att genomföra nyproduktion så det kan vara ett bra tillfälle – en win win-situation, har kommunalrådet Erik Pelling (S), med ansvar för bland annat mark- och exploateringsfrågor, sagt till Fastighetsvärlden.

Om en vecka, torsdag 4 juni, arrangerar Fastighetsvärlden ett stort seminarium i Uppsala. Det är ett fullspäckat program och det kommer att finnas utmärkta möjligheter för att göra affärer. Intresset är stort och i dagsläget, med en vecka kvar, är det 270 deltagare. Vi har bokat en stor sal så det finns fortfarande gott om utrymme för att anmäla sig mer – och ta del av ”investerarfesten”.

Program och möjlighet till anmälan finns här.

I den senaste utgåvan av magasinet Fastighetsvärlden (Nr4/2015) finns en ortsanalys på 6 sidor över Uppsala.

Fastighetsvärlden Idag 2015-05-27

MER stenafastigheter.se

Comments are closed