Content page
Fatburen fullt i markplan | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Fatburen fullt i markplan

Nu läggs en av de sista pusselbitarna i Fatburen när belysningsföretaget Zero hyr 450 kvm och öppnar showroom tillsammans med möbelföretagen Blå Station och Källemo. Avtalet löper över fem år och inflyttning sker i januari 2016.

Fatburen har snart hyrt ut samtliga ytor och fullbordat sin förvandling till en komplett kontorsfastighet. Nu hyr belysningsföretaget Zero den sista kvarvarande lokalen i markplan och öppnar i början av 2016 ett showroom tillsammans med bland andra möbelföretagen Blå Station och Källemo.

Zero är ett familjeföretag som tillverkar och säljer belysningsarmaturer för alla rum. Sedan grundandet i småländska Nybro 1978.

–Vi är mycket glada över att få välkomna Zero till Fatburen, deras showroom med flera andra spännande svenska designers blir lite av kronan på verket för oss. När Zero invigs så fullbordas fastighetens karaktärsskifte mot Södermalmsallé. Den tidigare anonyma och stängda fasaden blir nu istället Fatburens naturliga framsida, säger Håkan Larsson, Crown Nordic Management.

I magasinet Fastighetsvärlden Nr 2/2015 finns ett långt dokument med alla turer kring Fatburen. Mycket intressant läsning!

Fastighetsvärlden Idag 2015-05-27

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed