Content page
Anställningsintervju med glad överraskning i Malmö | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Anställningsintervju med glad överraskning i Malmö

Datum: 2015-05-27 14:30
Text:

Årets sommarjobbare samlades på Stena Fastigheter Malmös kontor på Stortorget i Malmö tidigare i veckan. De förväntade sig information om jobbet, men vad de inte visste var att alla som blivit kallade var på väg att bli anställda.

- Vi ger dem det som en rolig överraskning, sade Helen Welander-Möller, relationsförvaltare på Stena Fastigheter Malmö innan hon presenterade företaget och gav ungdomarna sina arbetskläder.

Ungdomarna ska arbeta under tre sommarveckor. Antingen i början på sommaren eller på slutet. Tillsammans med den lokala fastighetsvärden ska de ta sig an arbetsuppgifter som att måla, tömma förråd och rensa i rabatter.
- Jag tror att man uppskattar sin omgivning mer efter att ha hjälpt till att hålla den ren och fin under en sommar, säger Helen Welander-Möller.

Ban Al-Anbari bor på Möllevången i huset Leonard. I år blir hennes andra sommar som anställd hos Stena Fastigheter.
- Vi gjorde allt möjligt. Roligast var när vi ordnade en minifestival med musik, dans och fika för alla i kvarteret, säger hon.
För Joseph El Jouni däremot är det första sommaren på Stena Fastigheter. Förra året jobbade han inom äldrevården.
Visste du att du hade fått jobbet?
- Nej, det gjorde jag inte. Det var skönt att höra. Det är viktigt för mig att ha ett jobb under sommaren så att jag får in pengar, säger han.

På plats berättade Helen Welander-Möller allt som sommarjobbarna behövde veta inför det kommande arbetet. Hon lade stor tyngd på vilka krav som ställdes.
- Kom i tid, var trevliga mot hyresgästerna och var en god kamrat mot era kollegor så kommer allt gå bra, sade hon.

Satsningen på sommarjobb till ungdomar 16-20 år är en del att Stena Fastigheters arbete med Relationsförvaltning®. På Stena Fastigheter Malmö anställs 100 sommarjobbare och arbetsledare. Sammanlagt anställer Stena Fastigheter 300 sommarjobbare och arbetsledare i Göteborg, Malmö och Stockholm.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed