Content page
Real Holding köper 890 lgh från D. Carnegie & Co | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Real Holding köper 890 lgh från D. Carnegie & Co

65.000 kvm i Hammarkullen ingår i affär om 500 miljoner. D. Carnegie & Co har avyttrat ett bostadsområde i Hammarkullen utanför Göteborg. Totalt rör det sig om cirka 890 lägenheter med total uthyrbar yta på 65.000 kvadratmeter. Transaktionen sker genom en bolagsöverlåtelse med ett underliggande fastighetsvärde på cirka 500 miljoner kronor. Det innebär en reavinst på 24 miljoner jämfört med senaste värdering.

– D. Carnegie & Co ska arbeta med fastigheter inom primärt Stockholmsregionen eller på orter med pendlingsavstånd till Stockholm. Därför är det naturligt för oss att sälja av dessa bostäder, säger Ulf Nilsson VD vid D. Carnegie & Co.

Köpare är Real Holding AB.

Fastighetsvärlden Idag 2015-05-22

MER stenafastigheter.se

Comments are closed