Content page
Årets centrumutvecklare 2015 utsedd | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Årets centrumutvecklare 2015 utsedd

Under torsdagskvällen på Svenska Stadskärnors årskonferens i Kristianstad fick Annika Boman från Västervik ta emot den ärofyllda utmärkelsen Årets centrumutvecklare 2015.

Juryns motivering lyder:

”För sin förmåga att leda komplicerade och långsiktiga utvecklingsprocesser på ett visionärt, strukturerat och förankrat sätt och för ett framgångsrikt arbete med bestående resultat för sin stad och för andra städer att inspireras av tilldelas årets utmärkelse Annika Boman, Västervik.”

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare instiftades av föreningen centrumutvecklare.se år 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum. Juryn för Årets centrumutvecklare består av fyra personer från de tre organisationerna Centrumutvecklare.se, Svenska stadskärnor och Fastighetsägarna.

Fastighetsvärlden Idag 2015-05-21

MER stenafastigheter.se

Comments are closed