Content page
Platzer utvecklar 4.800 kvm i Mölndal | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Platzer utvecklar 4.800 kvm i Mölndal

Hyresgäst sedan 2003. Platzer har tecknat hyresavtal och förvärvar fastigheten Hårddisken 1 i Jolen av Mölndals kommun för nybyggnation av huvudkontor och lager för Armatec AB. Hyresavtalet med Armatec löper på 12 år och planerad inflyttning sker juni 2017.

Markförvärvet avser ca 8.200 kvm med en byggrätt om ca 5.000 kvm och är villkorat av beslut i Mölndals kommunfullmäktige. Tilltänkt byggnad fördelar sig på 2.600 kvm höglager och 2.200 kvm kontor. Fastigheten kommer att byggas enligt miljöcertifieringen Miljöbyggnad Silver och få en nordisk, stilren arkitektur som kommer att tillföra området en ny modern prägel.

– Platzer har tillhandahållit lokaler i Högsbo för Armatec sedan 2003 och har vid flera tillfällen utvecklat lokalerna för dess räkning. Då Armatecs behov nu har förändrats är vi mycket glada över att vi tillsammans har lyckats hitta en gemensam lösning som passar båda parter. I och med lokaliseringen av Armatecs nya huvudkontor i Jolen förstärker vi dessutom vår närvaro i Mölndal, säger P-G Persson, VD i Platzer.

– Armatec expanderar och tar med detta projekt ytterligare ett steg för att möta vår positiva utveckling. Vi bygger ihop vårt kontor, lager och Mec-Cons serviceverksamhet vilket ger en ökad närhet och effektivitet. Tillsammans med Platzer skapas en fastighet och arbetsplats som präglas av affärsmässighet, kompetens och enkelhet samtidigt som den har det lilla extra. Tanken är att den totala miljön ska främja både kreativitet, arbetsglädje och resultat. Så här långt har projektteamet lyckats väldigt bra, säger Eva Karlsson, VD i Armatec.

Fastighetsvärlden Idag 2015-05-19

MER stenafastigheter.se

Comments are closed