Content page
Newsec tecknar nytt förvaltningsuppdrag i Strömstad | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Newsec tecknar nytt förvaltningsuppdrag i Strömstad

Newsec har fått förtroende av det norska fastighetsbolaget BT Property Strömstad AB att förvalta den nya Gallerian i Strömstad som öppnar 11 juni, 2015.

Den nya Gallerian i Strömstad, som slår upp portarna i början av juni, består av 20 000 kvm lokalyta med cirka 30 butiker. Bland hyresgästerna återfinns kända varumärken som Cubus, Dressman och Espresso House. Gallerian ligger centralt i Strömstad med ett upptagningsområde på 1,8 miljoner konsumenter per år, däribland många semesterbesökare och norska konsumenter.

– Vi är väldigt stolta över att ha erhållit förtroendet från BT Property Strömstad AB, som därmed blir ny kund till Newsec. Vi ser fram emot att skapa ett nära och långsiktigt samarbete som genererar ett ökat mervärde för båda parter, säger Per Thoren, Kundansvarig, Newsec Asset Management.

Newsecs uppdrag innefattar såväl kommersiell-, ekonomisk- och administrativ förvaltning samt teknisk förvaltning och löper 18 månader.

I samband med det nya förvaltningsuppdraget anställer Newsec Carina Hansson som Centrumchef. Hon har erfarenhet av att starta upp nya centrum och har tidigare arbetat som regionschef på Steen & Ström.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed