Content page
Hansson förvärvar stor kontorsfastighet i Borås | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Hansson förvärvar stor kontorsfastighet i Borås

Köper Erlahuset om 10.500 kvm. Holdingaktiebolaget Knut Hansson förvärvar via dotterbolag en kontorsfastighet i centrala Borås. Säljare är Berggren Group.

Fastigheten, som i folkmun kallas Erlahuset, ligger i centrala Borås, invid Pinocchiostatyn. Större hyresgäster är Borås Stad, Samhall och Nordic Wellness. Total uthyrningsbar area är cirka 10.500 kvadratmeter.

– Borås är en av de städer vi historiskt har funnits i, så vi är jätteglada att kunna utöka vår förvaltning med en så fin fastighet. Vi vill gärna köpa fler fastigheter i kommunen, säger bolagets VD Stefan Hansson.

Köparen har tillträtt fastigheten.

Hansson Holding är ett Göteborgsbaserat och familjeägt investmentbolag. Bolaget äger för närvarande fastighetsbestånd i Göteborg och Boråsregionen samt i södra Sverige. Ägandet innefattar också olika markområden för utvecklings- och byggprojekt. Bolaget grundades 1950 av byggmästare Knut Hansson.

Fastighetsvärlden Idag 2015-05-19

MER stenafastigheter.se

Comments are closed