Content page
Hufvudstaden hyr ut över 3000 kvm kontor i Göteborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Hufvudstaden hyr ut över 3000 kvm kontor i Göteborg

Tecknat fyra hyreskontrakt. I Hufvudstadens utvecklingskvarter vid Brunnsparken i Göteborg har Hufvudstaden hyrt ut drygt 3.000 kvm till tre hyresgäster. Svensk Näringsliv, Redarföreningen och Svenska ASF-rådet flyttar in i ombyggda och moderna kontorslokaler under sommaren 2015. Just nu pågår ombyggnadsarbetena för att skapa verksamhetsanpassade kontor.

– Vi är glada att tre viktiga hyresgäster väljer att stanna kvar hos Hufvudstaden och det är ett kvitto på att vår organisation är lyhörda gentemot våra kunder och att vi levererar, säger Daniel Massot, Chef Affärsområde Göteborg.

Kvarteret ligger i ett fantastiskt läge mitt i centrala Göteborg i hörnet Södra Hamngatan/Fredsgatan. I en del av kvarteret pågår för närvarande grundförstärkning för att säkerställa dess grundläggning och skick i många år framöver.

Hufvudstaden har gjort ytterligare en uthyrning i Göteborg, i en annan fastighet. Mercuri Urval har flyttat sitt Göteborgskontor till Hufvudstaden. Fastigheten ligger vid Östra Hamngatan med entré mot Götgatan i Nordstan.

– Vi är glada att framgångsrika företag väljer Hufvudstaden”, säger Daniel Massot, Chef Affärsområde Göteborg.

Lokalen är på ca 250 kvm.

Fastighetsvärlden Idag 2015-05-18

MER stenafastigheter.se

Comments are closed