Content page
15 butiker klara för nya Mölndal Galleria | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

15 butiker klara för nya Mölndal Galleria

Byggstart inom kort. Mölndal Galleria som ska byggas tillsammans av Citycon och NCC planerar att slå upp portarna 20018, men redan nu är ett 15-tal hyresgäster klara, bland andra H&M, Systembolaget,Kjell & Company, Apoteket, Synsam och Lindex. Mölndal Galleria kommer att innehålla cirka 70 butiker fördelade på 24.000 kvm.

– Citycons strategi är att fokusera på centrala lägen i större städer och Mölndals position som viktig knutpunkt i regionen passar perfekt. Här kommer vi att skapa ett lättillgängligt och trivsamt stadsdelscentrum som möter människors vardagsbehov, berättar Nils Styf, investeringschef på Citycon.

Den nya gallerian kommer att utformas som en integrerad del av innerstaden. Flera ingångar och skyltfönster både inåt och utåt ger en levande stadsbild. Gallerian får ett brett restaurangutbud med fokus vid det västra torget. Centrumet ankras i den andra änden med en större livsmedelsbutik på 3.200 kvm och Systembolaget. H&M:s butik kommer att omfatta 2.900 kvm.

Citycons totala investering beräknas uppgå till drygt 1,1 miljarder kronor (120 miljoner euro). Totalt sett investeras 3,5 miljarder kronor i omvandlingen av Mölndals stadskärna till en modern innerstad med ett brett utbud av handel, bostäder och kontor.

Fastighetsvärlden Idag            2015-05-13

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed