Content page
Cushman & Wakefield växer och flyttar | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Cushman & Wakefield växer och flyttar

Nytt kontor i Citycronan. Cushman & Wakefield fortsätter att växa i Sverige och har anställt två nya medarbetare. Carolina Herling har anställts som Partner inom Capital Markets och Miranda Jensen som ansvarig för Office Agency. Med dessa rekryteringar har Cushman & Wakefield i Sverige anställt 10 medarbetare under 2015 vilket är i linje med bolagets expansionsplaner.

Dessutom har bolaget nu funnit nya lokaler som passar den växande verksamheten. Den 1 oktober flyttar Cushman & Wakefield från femte Hötorsskrapan till nya lokaler i kvarteret Citycronan på Regeringsgatan. Bägge fastigheterna ägs av AMF Fastigheter.

Fastighetsvärlden Idag 2015-05-08

MER stenafastigheter.se

Comments are closed