Content page
AMF går in i Finland genom miljardköp | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

AMF går in i Finland genom miljardköp

AMF Fastigheter gör sitt första förvärv i Finland. Bolaget köper en del av en portfölj med 40 fastigheter i Sverige och Finland med ett värde om cirka 6,1 miljarder kronor. AMF kommer att äga portföljen tillsammans med de finska aktörerna Kesko och Ilmarinen.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed

AMF går in i Finland genom miljardköp

AMF Fastigheter gör sitt första förvärv i Finland. Bolaget köper en del av en portfölj med 40 fastigheter i Sverige och Finland med ett värde om cirka 6,1 miljarder kronor. AMF kommer att äga portföljen tillsammans med de finska aktörerna Kesko och Ilmarinen.

MER fastighetssverige.se

Comments are closed