Content page
Zengun flyttar in i Bonnierhuset | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Zengun flyttar in i Bonnierhuset

I januari inledde Bonnier Fastigheter marknadsföringen av sju lediga våningsplan högt upp i Bonnierhusets torn med hjälp av JLL och första hyresgästen har redan tillträtt. Nu har hyresavtal tecknats med ytterligare två företag som under hösten 2015 flyttar in i nyrenoverade lokaler med utsikt över hela Stockholm.

– Intresset är fortfarande stort för dessa unika lokaler och vi för diskussioner om samtliga kvarvarande våningsplan, säger Sara Olsson, uthyrningsansvarig på Bonnier Fastigheter.

Byggentreprenören Zengun AB flyttar i höst in på plan 13.

– Som en viktig pusselbit i våra framtidsplaner ligger att etablera ett eget huvudkontor och att placera oss i Bonnierhuset passar vår verksamhet och varumärkespositionering perfekt, säger Ulf Jonsson, VD Zengun AB.

Bonus Copyright Access är en upphovsrättsorganisation som på uppdrag av organisationerna på litteratur-, press-, bild- och notområdet licensierar upphovsmännens och utgivarnas upphovsrättigheter. De flyttar in i för verksamheten väl anpassade lokaler på plan 14.

Ytorna som står tomma har uppstått efter att PWC har flyttat ner till bottenplan.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed