Content page
Humlegården rekryterar Annelie Liljeqvist | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Humlegården rekryterar Annelie Liljeqvist

Förstärker uthyrningsteamet. Humlegården Fastigheter plockar Annelie från Aberdeen där hon arbetat sedan 2009 med uthyrning av lokaler i Stockholms innerstad. Dessförinnan arbetade Annelie som uthyrare på Brostaden. Tillsammans med Katarina Cygnaeus och Lennart Öberg kommer Annelie Liljeqvist ingå i Humlegårdens uthyrningsteam.

– Uthyrningsteamet på Humlegården har ett starkt affärsdriv där engagemang och nytänkande har stor betydelse. Annelie Liljeqvist har dessa egenskaper och vi är glada att få hälsa henne välkommen till oss, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.

Rekryteringen ersätter Anne-Li Åldstedt som gått vidare till annat uppdrag.

Annelie tillträder tjänsten som uthyrare den 24 augusti 2015.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed